Missie & visie

Ontdek de missie en visie van Fiscaal Buro Ghesquière


NV Fiscaal Buro Ghesquière is gespecialiseerd in accountancy,  fiscaal en vennootschapsrechterlijk advies in alle mogelijke sectoren; voor KMO - vennootschappen en éénmanszaken met bijzondere aandacht voor de vrije beroepen en hun samenwerkingsverbanden.

Onze cliënten van vrije beroepen situeren zich in belangrijke mate in de sector van de gezondheidszorg. Oprichting en fiscale begeleiding van vennootschappen van medische vrije beroepen, in het bijzonder artsen en apothekers, is één van onze grote troeven.

Daarnaast staat ons kantoor in voor de fiscale begeleiding van vele dienstverlenende vennootschappen zoals management - en patrimoniumvennootschappen, holdings en financiële vennootschappen.

Vele vrije beroepen, KMO 's, VZW 's en organisaties zoals samenwerkingsverbanden vinden de weg naar Fiscaal Buro Ghesquière NV. U kiest zelf wat u ons toevertrouwt; het volledig accountancy en fiscaal dossier, enkel fiscale ondersteuning onder de vorm van adviezen, dat maakt niet uit. Wij bieden u een pakket aan op maat, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.

Bij Fiscaal Buro Ghesquière NV wordt uw dossier steeds opgevolgd door twee aanspreekpunten. Een verantwoordelijke van onze afdeling Advies en Strategie en een dossierverantwoordelijke. Beiden werken steeds nauw samen om enerzijds de lange termijnstrategie te bepalen en anderzijds de materiële verwerking van het dossier te verzorgen. Beide verantwoordelijken kennen uw dossier door en door en zorgen voor een efficiënte opvolging van uw accountancy, fiscale en vennootschapsrechterlijke belangen.

Dit alles zorgt voor een stabiele relatie met onze klant die zich comfortabel gesteund voelt door een gespecialiseerd team, noodzakelijk om met de klant tot een persoonlijke en vlotte samenwerking te komen. De samenwerking met onze klanten is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een groot persoonlijk contact

Erkenning bij Institute for Tax Advisors and Accountants.

Ons team telt een dertigtal medewerkers, wij beschikken over een tiental wettelijke erkenningen bij het ITAA / Institute for Tax Advisors and Accountants als accountant, belastingconsulent, boekhouder (BIBF) en fiscalist (BIBF). Dit team beschikt over een hoge graad van subspecialisatie en zorgt voor een kwaliteitsvolle opvolging van uw fiscaal en accountancy dossier.

 

Managing Partners

Filip Ghesquière - fghesquiere@ghesquiere.be

Maxim Ghesquière - mghesquiere@ghesquiere.be